Silent Disco Expert

 


Hét nieuwe concept voor een 

onvergetelijke bruiloft of eve-
nement.

SilentDisco Expert
verhuur een geweldie dansvloer met trillingen en led verlichting waar je mooie afbeeldingen op kan zien en de vloer bijzonder maakt een vloer waar je indruk kan maken op je feest of festival. Ook gezien de regelgeving kan deze vloer een aanvulling zijn op de pa installatie zodat de subwoofers zachter kunnen en je je toch die vette bass blijft voelen zonder de geluidsoverlast.Trilvloer

maar deze vloer is in eerste instantie ontworpen voor gebruik met de SilentDisco en draaloze koptelefoons. daar wordt dus geen gebruik gemaakt van een Geluids systeem, maar door de vloer heb je echt wel het gevoel van de bassen die door je heen aan net als op een festival. maar nu is het dus stille disco..


SilentDisco Expert levert Draadloze koptelefoon sets naar gewenst aantal.
de zender heeft een bereik van 200 meter rondom in een grote ruimte.
je kan minimaal 10 koptelefoons huren met 1 zender en aansluit materiaal.
voor een zeer gunstige prijs van € 60,- incl btw 49,59 ex btw elke koptelefoon extra? is € 4,50 een zender erbij? is € 15,- er kunnen 3 zenders ebrukt worden met 3 dj’s tegelijk dan kunnen de bezoekers zelf kiezen met welke dj ze willen los gaan.

Voor meer info of Bestelling kan u emailen naar info@silentdiscoexpert.com of bezoek de website van SilentDisco Expert
www.silentdiscoexpert.com

Silentdisco specialist noordholland goedkoopste trilvloer dansvloer service opmaat

de Silentdiscovloer als Catwalk. Huurdetent.nl kan tevens deze truss constructie leveren met de verlichting en lichtshow.

een Prive feestje


Sorry, the comment form is closed at this time.