mrt 212012
 

PartyKraam Party kraam houten Marktkraam
de houten marktkraam voor braderie sfeer markt markten deze nostalgische marktkraam is te huur uniek en leverbaar in 4  kleuren. verhuren Alkmaar Noord-Holland  houtenmarktkraam verhuur verhuurder Kerstmarkt marktkraam Nachtmarkt kraam verhuur te huur Buffetkraam

Houten Marktkraam verhuur voor een nostalgische prijs.

voor €24,75 ex btw losse verhuur. ( € 29,95 incl. btw)
of € 28,95 ex btw met op en afbouw kramen ex km kosten. (€ 35,00 incl. btw)
bij 10 of meer kramen zijn de eerste 10 km gratis. en de kramen kosten dan € 30,- per stuk incl. BTW en op en afbouw.

De Houten, Oud Hollandse marktkraam(en) zijn met rood/ wit, groen/wit, blauw/wit en geel/wit gestreepte luifels voorzien het is een echte blikvanger op de braderie, sfeermarkt en andere evenementen. U kunt hem gebruiken als Partykraam of om verkoopwaar uit te stallen. de Houten marktkraam kan dus ideaal binnen worden gebruikt de hoogte van de nok is 238cm en de onder lat van de luifel is 200cm hoog. De maat van het blad is 200×100. en is 74 cm hoog.  de kraam heeft een brede basis waardoor deze niet snel zal omvallen bij een beetje wind. 

Hedendaagse kwaliteit met een nostalgisch tintje

Nostalgie en sfeer zijn natuurlijk heel belangrijk. Maar als het op kwaliteit en praktisch gemak aankomt, dan kiest u natuurlijk voor de kwaliteit en het gemak van nu.  bij HuurDeTent.nl zit u dan goed. alle marktkramen zijn in eigen beheer gemaakt. alles is dus handwerk. 

 

voor de beste sfeer, kiest u voor een Houten
Marktkraam

Wanneer u één of meer Houten marktkramen wilt huren, dan is de kans groot dat u ook wil opvallen. De marktkramen huurt men tenslotte om iets uit te stallen en of te verkopen. of dat kan informatie zijn, of u maakt er een eettentje van. Of het is een Buffetkraam.  U kunt het zo gek niet bedenken of een nostalgische houten marktkraam komt ervoor van pas. deze marktkramen zijn weer net even anders dan wat u kan huren bij andere aanbieders.