Vragen (faq)

 

Wat zijn de openingstijden?:
Wij kunnen u helpen elke dag vanaf 09:00 tot 18:00

Waarom bent u niet of slecht bereikbaar?:
HuurDeTenT is een eemanszaak en dat kan erg druk zijn! Als u mij niet kan bereiken op de welbekende telefoonnummers dan raad ik u aan om mij te emailen. Email wordt elk dag gelezen en beantwoord. Zorg wel dat uw naam, adres en telefoonnummer vermeld is zodat we bestellingen of vragen vlot kunnen afhandelen, daarvoor alvast onze dank.

Heeft HuurDeTenT een winkelruimte of een showroom?:
Nee, onze showroom, winkelruimte is de website.

Hoe zit het nu met de borg?:
De borg (€50,- / €100,-) wordt voldaan inclusief het huur bedrag.

Mag het glaswerk vuil ingeleverd worden?:
Ja, daar komen dan wel extra kosten van €3,50 per krat/containertje bij. En moet u de glazen natuurlijk wel met de opening naar boven in het krat/containertje terug leveren.

Levert u spullen aan huis?:
Ja wij leveren spullen aan huis maar let op alles binnen een straal van 10 km vanaf onze locatie zijn de kosten altijd €25,- . Behalve als u een Meebouw PartyTent bij ons huurt en binnen een straal van 10 km van ons af woont zijn er geen kosten verbonden aan het afleveren van de bij ons gehuurde spullen. Woont u wel buiten de straal van 10 kilometer vanaf onze locatie dan wordt dat verschil verrekend maal €1,90 (dat is dan voor het vier keer heen en weer rijden). Reken voorbeeld: stel uw woont 15 km van onze locatie vandaan en heeft een Meebouw Partytent bij ons gehuurd, dan krijgt u dus 10 km gratis van ons, dus 15 – 10 = 5 km x €1,90 = € 9,50 kilometerkosten. Heeft u geen Meebouw Partytent bij ons gehuurd en uw wilt uw spullen gelevert hebben en u woont 15 km vanaf onze locatie dan zijn de kosten €25,-  plus  15 – 10 = 5 km x € 1,90 = € 9,50     €25,- + €9,50 = €34,50