feb 042012
 

Wie zijn wij:

Wij hebben passie voor muziek en geloven dat muziek een belangrijk onderdeel is van elke feestelijke gelegenheid. Muziek brengt mensen samen, zorgt voor een goede sfeer of een swingend feest. Elke gelegenheid is uniek en dit vraagt om muziek op maat.

Daarom hebben wij de beste allround Dj’s van de regio geselecteerd. Hierdoor hebben wij altijd een gespecialiseerde Dj met veel ervaring bij u in de regio die binnen uw budget past. Onze Dj’s draaien niet zo maar muziek maar richten zich op de specifieke wensen van u en uw gasten.

Op deze manier verzorgen wij voor u de beste Dj met de juiste muziek en apparatuur. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en daarom hechten wij veel waarde aan contact met u.

DJ RQ-Rumble DJ DynaQue
DJ RQ-Rumble DJ DynaQue


Een Dj huren voor uw feest is eenvoudig:
Een Dj huren of boeken moet makkelijk zijn, binnen uw budget passen en goed aansluiten op uw wensen. Onze jaren lange ervaring en betrouwbare netwerk aan Dj’s maken het huren van een Dj eenvoudig. Wij werken niet met ingewikkelde en dure pakketen, maar zorgen gewoon dat de apparatuur en de Dj perfect aansluiten op uw wensen.

Elke klant verdient, volgens ons, een goede Dj met de beste muziek. Om dit te garanderen, werken wij op de volgende wijze:

  • Wij luisteren naar uw specifieke wensen.
  • Wij verzorgen de juiste Dj met de apparatuur die aansluit op uw wensen en het doel van de avond.
  • Wanneer u dat wilt, zorgen wij dat de Dj persoonlijk contact met u opneemt.
  • Op de avond zelf zorgen wij dat uw avond perfect geregeld is: de Dj is ruim van te voren aanwezig, de apparatuur wordt door de Dj opgebouwd en draait alle gewenste muziek zodat uw avond een succes wordt.
  • De Dj neemt de apparatuur weer mee en laat alles netjes achter.

Onze muziek:
Ongeacht de leeftijd krijgen onze Dj’s iedereen de dansvloer op. Met populaire muziek uit de jaren ’70, ’80, ’90 en de nieuwste popmuziek wordt uw feest een succes. De Dj draait uw favoriete hits, van The Rolling Stones tot David Guetta, en neemt de apparatuur mee die het beste past bij uw feest. Kortom, u heeft geen zorgen meer over de muziek en kunt zich richten op uw gasten. Wij verzorgen Dj’s voor de volgende gelegenheden.

Dj voor uw bruiloft
Deze unieke dag verdient de beste muziek en een tevreden bruidspaar. Genieten van de gasten en een volle dansvloer is het belangrijkste. Onze Dj’s staan voor u klaar.

Dj voor uw bedrijfsfeest
Elkaar beter leren kennen en een mooie avond met collega’s staan centraal. De muziek zorgt voor een goede sfeer en een knallend einde.

Dj voor uw drive in show
Een allround collectie en de juiste apparatuur. Onze Dj’s voelen uw gasten altijd goed aan en spelen uw gewenste muziek.